• DigiMaMa ry - parempaa työpäivää luoville ja ICT-aloille.
 • DigiMaMa ry - parempaa työpäivää luoville ja ICT-aloille.
Tervetuloa DigiMaMan syyskokoukseen ja musiikkimuseo Fameen

Tervetuloa DigiMaMan syyskokoukseen ja musiikkimuseo Fameen

0,00 €

Yhdistys on yleishyödyllinen ja siksi ALV-vapaa hintaan lisätään toimituskulut
Vapaita paikkoja

Kuvaus

MUSEOKORTIT LOPPU


Tervetuloa ohjelmalliseen syyskokoukseen, johon osallistuneille DigiMaMa tarjoaa jäsenille museokortin vuodeksi sekä maksaa edestakaiset matkat Helsinkiin halvimman kulkuneuvon mukaan sekä lounaan. Voit osallistua myös etänä.


OHJELMA 27.11.2021

 • klo 11.00 Tervetuloa!
 • klo 11.05–12.00 Sääntömääräinen syyskokous
 • Virkistystauko
 • 12.00-13.00 Lounas
 • 13– Tutustuminen Musiikkimuseo Fameen, sisäänpääsy uudella museokortilla


PAIKKA

Musiikkimuseo Fame


DigiMaMa tarjoaa 50 ensimmäiselle ilmoittautujalle ja kokoukseen osallistujalle museokortin vuodeksi. Museokortti toimii sadoissa museoissa ympäri Suomea sisäänpääsynä. Mikäli sinulla on jo museokortti, niin DigiMaMa tarjoaa siihen vuoden lisää voimassaoloaikaa. Voit osallistua kokoukseen myös etänä, mutta kerro se ilmoittautumisen yhteydessä. Kokous striimataan suoratoistoammattilaisen toimesta, joten etäosallistuminenkin on sujuvaa.


DigiMaMa maksaa matkat syyskokoukseen halvimman kulkuneuvon mukaan ja kuitin matkalipusta sekä tilinumeron voit toimittaa leo.mustonen@digimama.fi. Paluuajankohdan voit valita mielesi mukaan! Samalla reissulla voit nauttia esim. Helsingin monipuolisesta tarjonnasta, tavata tuttujasi, shoppailla tai mitä mieleesi juolahtaa. DigiMaMa tarjoaa kokouksen jälkeen lounaan. Kerro mahdolliset ruokarajoitteet ilmoittautumisen yhteydessä.


Ilmoittaudu tapahtumaan 17.11. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuma vain jäsenille.


SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen järjestäytyminen
 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Kokouksen menettelytavoista päättäminen
 5. Esityslistan hyväksyminen
 6. Käsitellään toimintasuunnitelma ja strategia vuodelle 2022
 7. Päätetään hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien palkkioista
 8. Käsitellään talousarvio vuodelle 2022
 9. Päätetään hallituksen jäsenmäärästä
 10. Valitaan hallituksen varsinaiset ja varajäsenet erovuoroisten tilalle
 11. Valitaan hallituksen puheenjohtaja
 12. Valitaan yhdistyksen toiminnantarkastajat ja varatoiminnantarkastajat
 13. Ilmoitusasiat
 14. Kokouksen päättäminen


MUSIIKKIMUSEO FAME – UUDEN AJAN MUSEOELÄMYS

Suomen musiikkia esitellään monipuolisesti ja monen musiikkilajin kautta sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista metalliin.


Kotimaiset teknologiset innovaatiot muokkaavat museokäynnistä uudenlaisen interaktiivisen elämyksen, jossa kävijät pääsevät osallistumaan ja kokeilemaan; meillä voit laulaa ja tanssia. Virtuaalisuus vie kävijän musiikin maailmaan Suomen tunnetuimmille esiintymislavoille ja myös yllätyksellisiin ympäristöihin. Tällä hetkellä vaihtuvana näyttelynä on Sibeliuksen luontosuhdetta kuvaava installaatio INSTANT KUUSI.


Museon sydän on vuonna 2018 perustettu Suomen musiikin kunniagalleria (Finnish Music Hall of Fame), johon on tähän mennessä liitetty 23 jäsentä. Kunniagalleria on vuosittain täydentyvä näyttely, joka esittelee monimuotoisesti viimeisimpänä valitut jäsenet.


Museokortin saa kokouksessa läsnäolleet jäsenet, osallistumistavalla ei ole merkitystä. Voit olla etänä tai paikan päällä. Ilmoittautuessa valitse haluamasi osallistumistapa. Toivomme, että ilmoitat mahdollisesta esteestä meille heti, sillä haluamme minimoida tilaisuutemme aiheuttaman hiilijalanjäljen. Peruutuksesi mahdollistaa paikan toiselle osallistujalle. Mikäli peruutuksestasi aiheutuu matka- tai muita kuluja, perimme ne sinulta. Tästä poislukien sairaustilanteet, joista on esittää lääkärintodistus.